Onze menu
Aperitieven
- OctopusGegrilde Octopus Met Aardappelbeten€ 15
- MortadeStracciatella en gegrilde Mortadella Bruschetta€ 12
- ParmidipsParmezaankroketten met sojamayo€ 12
- CubelloGegrilde Lamsblokjes Met Muntsaus€ 15
- MelanzanottoGebakken Aubergineballetjes Met Munt Mayo€ 12
- Nonna MiaRundvleesgehaktballetjes in Tomatensaus€ 12
- Ambachtelijke plankenCharcuterie, Kaas of Gemengd Bord€ 15
- CarpaccioamiHandgemaakte Carpaccio Vis/Vlees van de Dag€ 15
- RookschuimGerookte auberginecrème, kerstomaatjes en mozzarellaschuim€ 12
Salade
- BurrataBurrata, gemengde bladeren, spek, kerstomaatjes, geïnfuseerde basilicumolie€ 17
- TonnoTonijnsteak, gemengde bladeren, sinaasappel supreme€ 17
- PolpoOctopus, aardappelen, selderij, kerstomaatjes€ 17
- Gerookt rundvleesGemengde bladeren, gerookte holstein, croutons€ 17
Verse pasta
- MaccarroneddosSardijnse tarwegnocchetti met de oude lamsragu, gemaakt volgens oma's recept.€ 19
- Mare 'e OroSpaghetti met mosselen, doordrenkt met saffraan en gegarneerd met bottarga.€ 25
- Bagna 'e PurpuSpaghetti met verse octopus in een zeevruchtenragu.€ 23
Culurgiones
- CulturenOude Sardijnse ravioli gevuld met aardappelpuree, munt en fijne pecorino, zelfgemaakt door het SIENDAS team. Kies je Culurgiones-saus: truffel, pesto, octopus, worst of lamsstoofpotje€ 24
Vis
Elk gerecht wordt geserveerd met seizoensgroenten van de dag.
- FundamenteelGegrilde Octopustentakels met seizoensgroenten€ 26
- ShardanaGegrilde zwaardvissteak met seizoensgroenten€ 28
Vlees
Elk gerecht wordt geserveerd met seizoensgroenten van de dag.
- Anzelu SardoMedaillon van gegrild lamsvlees, met een demi-glace van honing en wijn€ 26
- Fogu LentuSous-vide varkenshaas met Cannonau-wijnreductie.€ 26
Dessert
- Handgemaakte Seadas met honingEen traditioneel Sardijns gebakje met ricotta, sinaasappelschil en honing€ 12
- NogaSardijnse nougat met noten en honing€ 10
- AstrauNougat- en hazelnootijs€ 10
- TiramisuTiramisu, koffie, met chocoladestukjes€ 10